Новости
 
Услуги


* За оваа сезона нудима широк асортиман на разни видови на грејни тела од палетата на

повеќе...


* Од септември 2007 ДООЕЛ Елма е директен увозник за клима системот Panasonic CS-RE 12 GKE и Panasonic CU-RE 12 GKE

повеќе...

 

 

 

 

Елма ДООЕЛ е фирма основана 1986 година со седиште во Охрид.
Во периодот за 22 години фирмата израсна во водечки увозник, дистрибутер и инсталатер на бела техника, клима уреди и PVC дограма за подрачјето на Охрид и околината.


Во желба за постигнување на најквалитетно ниво на услуга, посебен акцент полагаме на пратење на современата технологија, усовршување и обука на нашите вработени.

На тој начин сме во можност да одговориме на сите потреби на нашите клиенти, а исто така настапуваме со понуда на целосни решенија проектирање, опремање, инсталација и одржавање во областите на нашата дејност, така да нудиме и решенија по принципот „клуч во рака“.

Дејности:

PVC дограма од програмата на австриската фирма Rehau

Продажба, инсталација и сервис на климатизери

Трговија на мало со бела техника и делови за истата

Од 2005, Елма ДООЕЛ отвори погон за производство на PVC дограма од програмата на познатата фирма Rehau.

 

Инсталација

Сервис

Одржување

Референци


- Kомплетна изведба на климатизација и PVC дограма на
Хотелот Гарден - Охрид