FH-90 AТехнички карактеристики и својства на уредот:

- Две положби за топлина : 1000W/2000W
- Млако/топло/жешко селекција
- Подесувачка контрола на термостат
- Заштита од прегрејување
- Сијаличка за индикација на вклучено/исклучено
- Ултра тивок вентилатор
- Интегрирана рачка за носење

Моќност: 2000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz

FH-90 CТехнички карактеристики и својства на уредот:

- Две положби за топлина : 1000W/2000W
- Млако/топло/жешко селекција
- Подесувачка контрола на термостат
- Заштита од прегрејување
- Сијаличка за индикација на вклучено/исклучено
- Ултра тивок вентилатор
- Интегрирана рачка за носење

Моќност: 2000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz

OFR-17Технички карактеристики и својства на уредот:

- Подесувачка контрола на термостат
- Заштита од прегрејување
- Сијаличка за индикација на вклучено/исклучено
- Тестиран притисокот на маслото заради безбедност
- Мазни тркала за лесно поместување
- Место за прибирање на кабелот

Моќност: 2000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz

QH-90 FТехнички карактеристики и својства на уредот:

- Подесувачка контрола на термостат
- Сијаличка за индикација на вклучено/исклучено
- Вграден вентилатор
- Вграден испарувач за влага
- Инрегрирана рачка

Моќност: 2000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz

QH-90 HТехнички карактеристики и својства на уредот:

- Две положби за топлина : 500W/1000W
- Безбедносен прекинувач во случај на превртување
- Подесувачка положба на главата
- Заштита од прегрејување
- Избор на самостоечко или ѕидно монтирање
- Индикатор за вклучено/исклучено

Моќност: 1000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz

QH-90 IТехнички карактеристики и својства на уредот:

- Две положби за топлина : 500W/1000W
- Безбедносен прекинувач во случај на превртување
- Индикатор за вклучено/исклучено
- Интегрирана рачка

Моќност: 1000 W
Напон: 220V - 240V/50Hz