PANASONIC
CS-RE 12 GKEPANASONIC
CU-RE 12 GKE

CS-RE 12 GKE/
CU-RE 12 GKE

Технички карактеристики и својства на уредот:

Склоп: Моно склоп
Инвертер:Инвертер модел
Сместување: Внатрешна единица
Вградување: Ѕидна единица
Серија: Стандард
Капацитет на греење: 4,10 kW (max.:5,00 kW)
Капацитет на ладење: 3,15 kW (max.:3,80 kW)
Енергетска ефикасност: EER 3.46 / COP 3.69
Димензии:В:280 Ш:799 Д:183 mm
Напојување моќност: 1,110 W (nominalno)
Ниво на бука: 30 dB(A)
Тежина: 8 kg
Работна течност: R410A
Енергетско ниво: A

 

Опис на уредот:
- Super Alleru Buster филтерот ги отстранува 99% од алергенсите
- Индикатор за квалитет на воздух
- Филтер против габички - one touch filter
- Функција за отстранување на непријатни мириси
- Преден панел кој може да се отстрани и мие
- Инвертер регулација
- "Quiet" начин на извонредно тивка работа
- Прилагодлив начин на струење на воздухот
- Автоматско одбирање на начин на работа
- Автоматско одбирање на брзина на вентилаторот
- Топол старт
- Автоматско вертикално движење на ламелите
- Далечински управувач со LCD
- 12 часовен временски програматор
- Сопствена детекција на грешки
- Автоматски рестарт
- Оптимизирано за R410a работна течност